0
0

Агар агар (1200) ТМ Rokogel (Іспанія) вага: 100 гр.

Хіт продажу
Відгуки:
(4)
  • Артикул: 712825732
  • Бонусні бали: 9
  • Наявність: В наявності
  • Вага: 100 г.
125 грн
Ціна в бонусних балах: 90
Оплата

Приймаємо оплату online

Доставка

У той же день при замовленні до 16:00

Гарантії

Весь товар сертифікований

  • Огляд товару
  • Відгуки (4)
  • Питання (0)
  • Схожі товари

Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому океані, та утворює у водних розчинах щільний холодець. Агар-агар є рослинним замінником желатину. 

ВИРОБНИЦТВО.
Агар-агар проводиться за наступною технологією: миття та очищення водоростей – обробка лугом та водою – екстракція – фільтрація – застигання – пресування – сушіння – подрібнення. У класифікатор харчових добавок має номер E 406.

КОРИСТЬ АГАРА.

Завдяки йоду, що входить до складу агар-агару, він сприятливо діє на щитовидну залозу. Кальцій у складі агар-агару зміцнює кісткову тканину, а залізо покращує обмінні процеси у клітинах організму. Агар-агар погано засвоюється організмом, тому його використання в кондитерських виробах знижує їхню калорійність і робить їх вживання безпечнішим для людей зі схильністю до повноти. Крім цього корисні властивості агар-агару полягають у тому, що він знижує кислотність у шлунку, очищує організм від шлаків та токсинів, стабілізує рівень глюкози в крові, знижує рівень холестерину, жирів та цукру.

Завдяки властивості агар-агару погано засвоюватися організмом його використовують у медичних цілях як проносний.


ЗАСТОСУВАННЯ АГАРА.
Агар використовують у кондитерській промисловості при виробництві мармеладу, желе, при отриманні м'ясних та рибних холодців, при виготовленні морозива, де він запобігає утворенню кристаликів льоду, а також при освітленні соків.

Агар-агар нерозчинний у холодній воді. Він повністю розчиняється лише за температур від вище 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. При охолодженні до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термозворотним (тобто можна знову нагріти і при охолодженні він застигне). При нагріванні кислотних розчинів агар-агару за високих температур може здійснюватися гідролітичне розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту/кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агар при температурах до 60 градусів.

Специфікація: 

Сила гелю (міцність колодець) (по Ніккану) – 1 25 0 г/см 2

рН (1,5% розчин) – 6, 2

Температура желювання – 41 0 С

Температура розчинення – 95 0 С

Вміст золи – <5%

Волога - 1 7 , 4 %

Кількість мікроорганізмів на чашках Петрі - <5000/г

Дріжджі та плісняви - < 300/г

Зберігання:

Агар  повинен зберігатись у сухому прохолодному місці.

Сертифікат якості:


Теги: ТМ rokogel, rokogel, Згущувач, Агар, Агар-Агар, Іспанія,

Відгуки (4)
Марина
Марина
29.12.2019
Как всегда всё супер, качество, время доставки
Наталья
Наталья
22.12.2019
Замечательный агар. не такой как в торговых сетях. Спасибо.
Вика
Вика
03.03.2019
Заказала неделю назад ,жаль что 100 гр .Брала для приготовления мармелада и очень понравилось все как и говорили за 1 час по рецепту все сделала и главное вкусно .
Елена
Елена
28.02.2019
Брала для себя,чтоб приготовить зефирки .Делаю теперь их каждый день ,причем без добавления сахара !.Прекрасно все схватывается! Отличное качество
Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Схожі товари
1 100 грн1 050 грн

Вага

Онлайн курсы IT