0.00грн.
Зробити замовлення- Виробник: Qixiang food agar
- Модель: 171282570
- Бонусні бали: 10
- Наявність: В наявності
- Огляд товару
- Відгуки (0)
Агар-Агар (від малайського агар-агар - водорості) - продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектину), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), що виростають у Білому морі та Тихому океані, та утворює у водних розчинах щільний холодець. Агар-агар є рослинним замінником желатину.
ВИРОБНИЦТВО.
Агар-агар проводиться за наступною технологією: миття та очищення водоростей – обробка лугом та водою – екстракція – фільтрація – застигання – пресування – сушіння – подрібнення. У класифікатор харчових добавок має номер E 406.
КОРИСТЬ АГАРА.
Завдяки йоду, що входить до складу агар-агару, він сприятливо діє на щитовидну залозу. Кальцій у складі агар-агару зміцнює кісткову тканину, а залізо покращує обмінні процеси у клітинах організму. Агар-агар погано засвоюється організмом, тому його використання в кондитерських виробах знижує їхню калорійність і робить їх вживання безпечнішим для людей зі схильністю до повноти. Крім цього корисні властивості агар-агару полягають у тому, що він знижує кислотність у шлунку, очищує організм від шлаків та токсинів, стабілізує рівень глюкози в крові, знижує рівень холестерину, жирів та цукру.
Завдяки властивості агар-агару погано засвоюватися організмом його використовують у медичних цілях як проносний.
ЗАСТОСУВАННЯ АГАРА.
Агар використовують у кондитерській промисловості при виробництві мармеладу, желе, при отриманні м'ясних та рибних холодців, при виготовленні морозива, де він запобігає утворенню кристаликів льоду, а також при освітленні соків.
Агар-агар нерозчинний у холодній воді. Він повністю розчиняється лише за температур від вище 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. При охолодженні до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термозворотним (тобто можна знову нагріти і при охолодженні він застигне). При нагріванні кислотних розчинів агар-агару за високих температур може здійснюватися гідролітичне розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту/кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агар при температурах до 60 градусів.
Сертифікат якості:
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.