0
0

Консерванти харчові

Хіт продажу
0
Харчовий консервант Е200 Сорбінова кислота - це хімічна речовина у вигляді невеликих прозорих кристалів, які досить важко розчиняються у воді. Харчовий консервант Е200 (сорбінова кислота) відноситься до речовин природного походження. Свою назву кисло..

Вага

350 грн
Хіт продажу
0
Бензоат натрію ( Sodium Benzoate , Е-211 ) Характеристика: E211 - це часто застосовуваний консервант, що забезпечує свіжість продуктів. Пригнічує розвиток дріжджових клітин, грибів, деяких видів бактерій. У натуральному вигляді він зустріча..

Вага

140 грн
Хіт продажу
0
Опис: Харчова лимонна кислота виходить за допомогою ферментації цукрозміщувальних середовищ (бурякова маса, цукор-пісок) грибом Aspergillus niger. Харчова лимонна кислота легко розчиняється у воді та спирті. Лимонна кислота має приємний кислий ..

Вага

100 грн
0
Сорбат калію ( Potasium Sorbate або Е-202 ) - калієва сіль сорбінової кислоти , є природним консервантом і широко застосовується при консервуванні харчових продуктів. Сорбат калію широко використовуються для консервування фруктових та овочевих консер..

Вага

300 грн
0
Аскорбінова кислота (харчова добавка Е300) є органічною сполукою спорідненим глюкозі і відіграє важливу роль у раціоні людини, сприяючи нормальному функціонуванню сполучної та кісткової тканини. Крім того, вона виконує роль антиоксиданту, а також від..

Вага

300 грн
0
Олія з виноградних кісточок активно застосовується у приготуванні соусів, маринадів, фондю, підкреслює смак спагетті, підходить для смаження. Продукт багатий на цінні лікувальні якості, справляється з косметологічними проблемами різного роду. Пере..

Вага

100 грн
0
Олія з виноградних кісточок активно застосовується у приготуванні соусів, маринадів, фондю, підкреслює смак спагетті, підходить для смаження. Продукт багатий на цінні лікувальні якості, справляється з косметологічними проблемами різного роду. Пере..

Вага

250 грн
0
Олія з виноградних кісточок активно застосовується у приготуванні соусів, маринадів, фондю, підкреслює смак спагетті, підходить для смаження. Продукт багатий на цінні лікувальні якості, справляється з косметологічними проблемами різного роду. Пере..

Вага

175 грн
0
Олія з виноградних кісточок активно застосовується у приготуванні соусів, маринадів, фондю, підкреслює смак спагетті, підходить для смаження. Продукт багатий на цінні лікувальні якості, справляється з косметологічними проблемами різного роду. Пере..

Вага

60 грн
0
Щавлева кислота , також етандіова кислота - органічна сполука, двоосновна гранична карбонова кислота, з формулою HOOC-COOH. Належить до сильних органічних кислот. Має всі хімічні властивості, характерні для карбонових кислот. Солі та складні ефіри ща..
79 грн
Нет в наличии
0
Нітрит натрію - це кристалічний порошок брудно-білого або жовтого кольору. Причому консервант добре розчиняється у воді і швидко окислюється до нітрату натрію на свіжому повітрі. Примітно, що харчовий консервант Е250 Нітрит натрію можна сміливо назва..

Вага

1 000 грн
Нет в наличии
0
Сорбат калію ( Potasium Sorbate або Е-202 ) - калієва сіль сорбінової кислоти , є природним консервантом і широко застосовується при консервуванні харчових продуктів. Сорбат калію широко використовуються для консервування фруктових та овочевих консер..

Вага

0 грн
Нет в наличии
0
Нітрит натрію - це кристалічний порошок брудно-білого або жовтого кольору. Причому консервант добре розчиняється у воді і швидко окислюється до нітрату натрію на свіжому повітрі. Примітно, що харчовий консервант Е250 Нітрит натрію можна сміливо назва..

Вага

126 грн
Нет в наличии
0
Калій хлористий харчовий застосовується в регулюванні жорсткості води при виробництві слабоалкогольних та безалкогольних напоїв, при виробництві сирів, ензимів, при консервуванні фруктів та овочів, ремінералізації опрісненої води, як консервант при в..
0 грн
Нет в наличии
0
Молочна кислота ( Е-270 ) - харчова добавка. Є консервантом та антиоксидантом. Широко застосовується у харчовій промисловості. У країнах СНД дозволена для застосування без обмежень. Молочна кислота є прозорою рідиною без каламуті і осаду, що має сла..
1 169 грн
Нет в наличии
0
Опис: Харчова лимонна кислота виходить за допомогою ферментації цукрозміщувальних середовищ (бурякова маса, цукор-пісок) грибом Aspergillus niger. Харчова лимонна кислота легко розчиняється у воді та спирті. Лимонна кислота має приємний кислий смак. ..

Вага

400 грн
Нет в наличии
0
Бензоат натрію ( Sodium Benzoate , Е-211 ) Характеристика: E211 - це часто застосовуваний консервант, що забезпечує свіжість продуктів. Пригнічує розвиток дріжджових клітин, грибів, деяких видів бактерій. У натуральному вигляді він зустрічається в яб..

Вага

1 750 грн
Нет в наличии
1
Нітрит натрію - це кристалічний порошок брудно-білого або жовтого кольору. Причому консервант добре розчиняється у воді і швидко окислюється до нітрату натрію на свіжому повітрі. Примітно, що харчовий консервант Е250 Нітрит натрію можна сміливо назва..

Вага

550 грн
Нет в наличии
0
Аскорбінова кислота (харчова добавка Е300) є органічною сполукою спорідненим глюкозі і відіграє важливу роль у раціоні людини, сприяючи нормальному функціонуванню сполучної та кісткової тканини. Крім того, вона виконує роль антиоксиданту, а також від..

Вага

800 грн
Нет в наличии
0
Аскорбінова кислота (харчова добавка Е300) є органічною сполукою спорідненим глюкозі і відіграє важливу роль у раціоні людини, сприяючи нормальному функціонуванню сполучної та кісткової тканини. Крім того, вона виконує роль антиоксиданту, а також від..

Вага

2 000 грн
Нет в наличии
0
СМС (карбоксиметилцелюлоза) хороший гелеутворюючий, стабілізуючий агент і загусник Застосовується СМС для виготовлення: харчового клею - він допоможе міцно скріпити складові виробів; мастики – полегшує ліплення кольорів та фігурок; Також додають КМЦ ..

Вага

1 700 грн
Нет в наличии
0
СМС (карбоксиметилцелюлоза) хороший гелеутворюючий, стабілізуючий агент і загусник Застосовується СМС для виготовлення: харчового клею - він допоможе міцно скріпити складові виробів; мастики – полегшує ліплення кольорів та фігурок; Також додають КМЦ ..

Вага

900 грн
Нет в наличии
0
Сорбат калію ( Potasium Sorbate або Е-202 ) - калієва сіль сорбінової кислоти , є природним консервантом і широко застосовується при консервуванні харчових продуктів. Сорбат калію широко використовуються для консервування фруктових та овочевих консер..

Вага

0 грн
Нет в наличии
0
Бензоат натрію ( Sodium Benzoate , Е-211 ) Характеристика: E211 - це часто застосовуваний консервант, що забезпечує свіжість продуктів. Пригнічує розвиток дріжджових клітин, грибів, деяких видів бактерій. У натуральному вигляді він зустрічається в яб..

Вага

140 грн
Нет в наличии
Консерванти харчові

До консервантів відносяться харчові добавки, що пригнічують розмноження мікроорганізмів у продуктах харчування. При цьому дані добавки захищають продукти від появи цвілі, неприємного запаху та смаку, а також від утворення шкідливих токсинів, що утворюються внаслідок життєдіяльності мікроорганізмів.

Консерванти використовуються не одне тисячоліття. Найдавніші натуральні консерванти це сіль, вино, мед, спирт, оцет. Зараз при виробництві продуктів все частіше використовуються консерванти синтетичного походження, так як вони мають більшу ефективність і нижчу вартість виробництва.

Згідно з європейськими стандартами група добавок-консервантів має маркування E2xx (від Е200 до Е299).

Консерванти упаковані 1 кг. 2кг. 5кг. 25кг.

Доставляємо Ваші замовлення за допомогою перевізників по всіх містах та передмістях України!


Онлайн курсы IT